Спілкування з природою допомагає нашим захисникам відновити ментальне здоровʼя


Спілкування з природою допомагає нашим захисникам відновити ментальне здоровʼя: працівники Нацпарку “Північне поділля” започаткували курс реабілітації для військовослужбовців 


Насолодитися краєвидами, прогулятися та послухати історію місцевості, а поспілкуватися одне з одним у спокійній обстановці біля багаття. Ось такий відпочинок організували для військовослужбовців 146 окремого ремонтно-відновлювального полку працівники Національний природний парк "Північне Поділля" 


За словами заступника командира полку з морально-психологічного забезпечення Андрія Грузінцева, такі заходи – це певною мірою курс морально-психологічної реабілітації для військовослужбовців після повернення із зони бойових дій. Тому в планах працівників НПП систематично що два тижні організувати такий відпочинок для наших захисників. 


Усе це в межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я #Тияк, яка впроваджується за ініціативи першої леді України Олена Зеленська. Більше про те, як зберегти або поліпшити свій моральний стан ви можете дізнатися на сторінках програми “Тияк”.


Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!