Support to Nature Protected Areas in Ukraine: Національний природний парк "Вижницький"


Після 24 лютого ми всі усвідомили, наскільки цінними є буденні звичні речі та наскільки дорогою для кожного з нас є наша країна, кожен клаптик рідної землі. Тут наше коріння! Тут у кожного своє місце сили та натхнення! Улюблені вулички, найкращі краєвиди, місця, куди хочеться повертатися знову і знову, щоб відновити внутрішні ресурси. 


Наша країна завжди славилася красою та неповторністю своєї природи, яка вражала різноманітністю, захоплювала та зачаровувала назавжди. І сьогодні у всіх українців болить за кожен куточок рідної землі, до якого простягла свої криваві руки варварська навала.  


Ми хочемо надихнути та підбадьорити кожного українця – нам є чим пишатися, за що боротися та що захищати. А також нагадати світу, що тут, сьогодні, у центрі Європи, намагаються знищити всі унікальні природні багатства, європейське біорізноманіття та європейську країну. 


Тому Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України в рамках проєкту Support to Nature Protected Areas in Ukraine, що фінансується урядом Німеччини через Кредитну установу для відбудови (KfW), створили серію відеонарисів про національні парки та заповідники.



Ділюся в вами відеовізитівкою національного природного парку «Вижницький».


 

Шерте це відео, щоб якомога більше людей дізналися, якою неймовірно красивою є наша Україна!


Пишаємося, що ми українці, та віримо у спільну Перемогу!


Відео виготовлено Young & Hungry production


Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!